Over Week van de Stenen Winkel

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt.

Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 13 tot en met 19 mei 2024 de 'Week van de Stenen Winkel' plaats. Een week waarin we de zelfstandige winkelier in de buurt in het zonnetje zetten.

De 'Week van de Stenen Winkel' is in het leven geroepen door Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust. Met haar bedrijf adviseert ze sinds ruim 10 jaar zelfstandige winkeliers. Samen met alle andere retail-experts zet ze zich belangeloos in om zelfstandige winkeliers na een aantal uitdagende jaren een flinke boost te geven.

Wil je jouw winkel aanmelden om mee te doen aan de 'Week van de Stenen Winkel?' Klik dan hier. Om meer te weten te komen over hoe jij als consument de 'Week van de Stenen Winkel' ondersteunt, klik je op deze link.