13 tot en met 19 mei 2024

Een week om de kracht van lokale stenen winkels te vieren

WAAROM MEEDOEN ALS WINKEL?

Meld je winkel aan om dit niet te missen:

ADVIES VAN 7 EXPERTS

7 retail-experts - Marian Bekkers, Heidi Schellens,

Marissa Bonants, Elisabeth Griffioen, Judith Berger, Rachel Bosman, Stefanie van Pelt - geven jouw winkel advies over hoe van de 'Week van de Stenen Winkel' een daverend succes te maken op jouw winkelvloer.

GRATIS PROMO-PAKKET

Deelnemen kost je winkel niets. Je ontvangt voor een tarief van 0 euro een compleet promo-pakket, een volledig uitgewerkte marketingactie die zorgt voor meer voetjes op je winkelvloer en talloze tips.

OVER DE WEEK VAN DE STENEN WINKEL

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. 


Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 13 tot en met 19 mei de 'Week van de Stenen WInkel' plaats. Een week waarin we de zelfstandige winkelier in de buurt in het zonnetje zetten.

De 'Week van de Stenen WInkel' is in het leven geroepen door Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust. Met haar bedrijf adviseert ze sinds 10 jaar zelfstandige winkeliers. Samen met alle andere retail-experts zet ze zich belangeloos in om zelfstandige winkeliers na een aantal uitdagende jaren een flinke boost te geven.


Wil je jouw winkel aanmelden om mee te doen aan de 'Week van de Stenen Winkel? 'Klik dan op de aanmeldbutton op deze pagina. Om meer te weten te komen over hoe jij als consument de 'Week van de Stenen Winkel' ondersteunt, klik je op deze link.

HOE WERKT HET?

Meld je winkel NU aan 

Als winkel meld je jezelf gratis aan voor de 'Week van de Stenen Winkel'. Met je deelname creëer je niet alleen landelijk aandacht voor de waarde van stenen winkels, je wordt ook volledig ondersteund bij het voorbereiden van een succesvolle 'Week van de Stenen Winkel' op jouw winkelvloer.

Samen met onder anderen Marian Bekkers bereid jij jezelf in de Masterclass-week voor op het creëren van een week die je winkel nooit meer vergeet - een week met gegarandeerd extra klanten en extra omzet. Maar nog veel belangrijker dan dat: een week die het bestaansrecht van alle stenen winkels onderstreept.

EXPERTS

Krijg gratis advies voor je winkel van deze experts...

Klanten aantrekken in de
'Week van de Stenen Winkel'

MARIAN BEKKERS

COACH VOOR ZELFSTANDIGE WINKELIERS

Een omzetboost tijdens
'Week van de Stenen Winkel'

Heidi Schellens

Eigenaresse Bottine

Perfecte productfoto's van je assortiment

Rachel Bosman

Brandingfotograaf

Financieel gezond ondernemen

Marissa Bonants

Financieel strateeg

Gastvrijheid op de winkelvloer

Judith Berger

Gastvrijheidsexpert 

Video inzetten voor je winkel

Elisabeth Griffioen

 Videomarketing expert

Succes met socialmedia-advertenties

Stefanie van Pelt

Social Media Ads expert

Een week die jouw winkel niet mag missen.