Een week om de kracht van lokale stenen winkels te vieren

WAAROM MEEDOEN ALS WINKEL?

Meld je winkel aan voor 26 maart 2023 om dit niet te missen:

ADVIES VAN EXPERTS

Retail-experts geven jouw winkel advies over hoe van de 'Week van de Stenen Winkel' een daverend succes te maken op jouw winkelvloer.

GRATIS PROMO-PAKKET

Deelnemen kost je winkel niets. Je ontvangt voor een tarief van 0 euro een compleet promo-pakket, een volledig uitgewerkte marketingactie die zorgt voor meer voetjes op je winkelvloer en talloze tips.

OVER DE WEEK VAN DE STENEN WINKEL

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. 


Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 8 tot en met 14 mei 2023 de 'Week van de Stenen Winkel' plaats. Een week waarin we de zelfstandige winkelier in de buurt in het zonnetje zetten.

De 'Week van de Stenen WInkel' is in het leven geroepen door Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust. Met haar bedrijf adviseert ze sinds 10 jaar zelfstandige winkeliers. Samen met alle andere retail-experts zet ze zich belangeloos in om zelfstandige winkeliers na een aantal uitdagende jaren een flinke boost te geven.


Wil je jouw winkel aanmelden om mee te doen aan de 'Week van de Stenen Winkel? 'Klik dan op de aanmeldbutton op deze pagina. Om meer te weten te komen over hoe jij als consument de 'Week van de Stenen Winkel' ondersteunt, klik je op deze link.

HOE WERKT HET?

Meld je winkel aan vóór 26 maart 2023

De 'Week van de Stenen Winkel' vindt plaats van 8 tot en met 14 mei 2023. Om je op-en-top voor te bereiden op deze week, ontvangt je winkel vanaf 27 maart toegang tot Masterclasses van retail-experts. 

Samen met hen bereid jij jezelf voor op het creëren van een 'Week van de Stenen Winkel' die je winkel nooit meer vergeet - een week met gegarandeerd extra klanten en extra omzet.' Maar nog veel belangrijker dan dat: een week die het bestaansrecht van alle stenen winkels onderstreept.

Een week die jouw winkel niet mag missen.