Welkom in het lesplatform!

OVER de Week van de Stenen Winkel EN DIT LESPLATFORM

Wat super tof dat jouw winkel deelneemt aan de 'Week van de Stenen Winkel'! De 'Week van de Stenen Winkel' vindt plaats van 8 tot en met 14 mei 2023. In die week vier jij met verschillende activiteiten op je winkelvloer de kracht van lokale stenen winkels, samen met je klanten. Via dit initiatief vragen we landelijk aandacht voor de waarde van lokale stenen winkels.

Om de 'Week van de Stenen Winkel' voor te bereiden en je te laten zien welke activiteiten jouw winkel tijdens de 'Week van de Stenen Winkel' kan organiseren, vinden tussen 27 maart en 17 april de Masterclass-weken plaats. In die Masterclass-weken ontvang je op dit lesplatform van 8 retail-experts tips hoe een succes te maken van de 'Week van de Stenen Winkel' op jouw winkelvloer. Ook vind je in die periode op dit lesplatform een gratis promo-pakket om de 'Week van de Stenen Winkel' te promoten.

Je kan nu direct al beginnen met het bekijken van de welkomstvideo en zo je voorbereiding op de 'Week van de Stenen Winkel' starten. Vergeet daarnaast niet via het menu rechtsbovenin te kijken naar andere extraatjes op dit lesplatform, zoals een interviewformulier waarmee wij jouw winkel promoten op de 'Week van de Stenen Winkel' socialmedia-kanalen.

Om de welkomstvideo te starten, klik je hieronder op 'welkom'.

INHOUD LESPLATFORM