Klanten aantrekken in de ‘Week van de Stenen Winkel’

OVER DEZE MASTERCLASS

In deze Masterclass legt de initiatiefneemster van de 'Week van de Stenen Winkel' - Marian Bekkers - je uit wat jouw winkel kan doen om tijdens de 'Week van de Stenen Winkel' klanten aan te trekken. Ze vertelt je hoe je jouw winkel aankleedt, welke marketingacties je organiseert (zonder kortingen of enorme budgetten), hoe je extra aandacht geeft aan je klant, hoe je jouw actie en de 'Week van de Stenen Winkel' promoot en wat je samen met de andere winkels in je winkelcentrum kan doen. Deze Masterclass is een mustwatch als je van de 'Week van de Stenen Winkel' een topweek wil maken voor jouw winkel.

OVER MARIAN BEKKERS

Marian Bekkers begon haar carrière met de voeten op de winkelvloer en richtte in 2012 Kooplust op. Sindsdien helpt ze zelfstandige winkeliers meer omzet en meer klanten binnen te halen. En met succes, want haar klanten bereiken - zonder grote investeringen te doen - omzetstijgingen tot 50%. Marian's blogs, nieuwsbrieven en socialmedia-kanalen met praktische en inspirerende tips voor stenen winkels trokken de afgelopen jaren tienduizenden volgers.

VOLG MARIAN

DOWNLOADS

Download het promo-pakket

Download hier het gratis promo-pakket met afbeeldingen en teksten om de 'Week van de Stenen Winkel' onder jouw klanten en volgers te promoten.


Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}